Yılmaz’dan bir günde 4 farklı ziyaret

Yılmaz’dan bir günde 4 farklı ziyaret

  CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz, Gebze’de ki ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,...

 

 

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz, Gebze’de ki ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Şöforler Odası Başkanı İsmail Hakki Bülbül, Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış’ı makamlarında ziyaret etti. Yılmaz ile birlikte İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, Meclis Üyesi Cihangir Orhan, Parti Yöneticisi Hikmet Koçoğlu, Avukat Recep Dursun, Kadın Kollarından Fatma Şahin, Sanem Demir ve İl Genel Meclis Üyesi Nuri Kaymak’ta ziyaretler de yer aldı.

ÇİLER, ‘BİZİM TARAFIMIZ OLMAZ’

Gebze Ticaret Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile görüşen CHP’liler, GTO’nun Gebze duyarlılığını ilgiyle takip ettiklerini dile getirdiler. Çiler’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Her siyasi görüşe eşit mesafedeyiz. Bizim tarafımız olmaz. Seçim bir yarıştır ve bu yarışta önceliğin kalp kırmamak olmasını dilerim. Sandık en demokratik haktır ve sandıktan çıkan karara saygı duymak herkesin görevidir. Bizde sandıktan çıkanı saygıyla karşılar, Gebzemiz için yararlı hizmet üretmenin mücadelesini veririz” dedi.

BÜLBÜL, BAŞARIYA İNANIYOR

CHP Gebze Belediye Meclis Üyeliğini son kez yapan Gebze Şoförler Odası Başkanı İsmail Hakkı Bülbül, CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz ve partili arkadaşlarından son derece memnun olduğunu belirterek, “Yakup Yılmaz kardeşimiz belediyecilik konusunda bilinçli ve tecrübeli bir isim. Gebze’de başarılı olacağından eminim” dedi.

ÖZTÜRK, YILMAZ’IN ÖĞRENCİSİ

 

CHP’lilerin Gebze Mimarlar Odası ziyaretinde ise bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Gebze Mimarlar Odası’nın çiçeği burnunda başkanı Özhan Aşkın Öztürk’ün CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz’ın eşinin öğrencisi olduğu öğrenildi. Samimi bir havada geçen sohbette, Öztürk, Yılmaz Ailesini yakından tanıdığını ve saygı duyduğunu belirterek, seçimlerde başarılar diledi. Günün son ziyaretinde ise CHP heyeti, Gebze Pastacılar ve Lokantacı Esnafını ziyaret etti. Dernek Başkanı Yusuf Ziya Çalış ve yöneticilerle bir süre sohbet edilip, görüş alış verişinde bulunuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.