Yılmaz, “Gebze’de seçimi kazanacağız”

Yılmaz, “Gebze’de seçimi kazanacağız”

 CHP Gebze Belediyesi için aday adayı olan Gökçeyazı Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, dün gerçekleştirdiği aday adaylık açıklamasında, “Gebze’de...

 

CHP Gebze Belediyesi için aday adayı olan Gökçeyazı Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, dün gerçekleştirdiği aday adaylık açıklamasında, “Gebze’de partimizin oylarını artırmaya değil seçimi kazanmak istiyorum” dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU

CHP Gebze ilçe örgütünde düzenlenen Yakup Yılmaz’ın aday adaylık açıklamasına eşi Aysel Yılmaz, CHP Gebze belediyesi başkan aday adayı olan Yüksel Genç ve Nilgün Aydın ile CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Balıkkesir’in Altınoluk, İskele, İvrindi, Savaştepe belediye başkanları, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve eski ilçe başkanları, CHP Gebze belediyesi meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları, çok sayıda partili katıldı.

ÖNSEÇİM OLMASINI İSTİYORUZ

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar bir konuşma yaptı. Gebze’de adayın belirlenmesi için önseçim istediklerini belirten Tatar, “Genel merkezin önseçimin takvimini önümüzdeki günlerde açıklamasını bekliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte birlikteliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Aday adaylarının yıpratılmasına asla izin vermeyeceğiz. İlçe başkanı ve yönetimi olarak tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz” dedi.

TECRÜBELERİMİ GEBZE İÇİN KULLANACAĞIM

 

Sedat Tatar’ın konuşmasından sonra Yakup Yılmaz aday adaylık konuşması yapmak için kürsüye geldi.1994 yılında Gebze’de seçimleri kaybettikleri ancak bundan ders aldıklarını belirten Yılmaz, “25 yıllık belediyeciliğimi 5 yıllık beledi başkanlığımdaki tecrübemi Gebze için kullanmak istiyorum. Gebze’den hiç kopmadım. Gebze’de bu seçimlerde oylarımızı artırmaya değil seçimi kazanmaya geldim. Bu süreçte gelin hep birlikte el ele verelim ve Gebze belediyesine partimizin bayrağını dikelim” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.