Yılın ilk meclisinde yalancı tartışması

Yılın ilk meclisinde yalancı tartışması

 Gebze’de yılın ilk Meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Yoğun bir gündemle toplanan Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Üyesi Cihangir Orhan...

 

Gebze’de yılın ilk Meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Yoğun bir gündemle toplanan Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Üyesi Cihangir Orhan ile Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran arasında sert tartışmalar yaşandı.

Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak Gebze Belediye Başkan Adnan Köşker yeni yıl dilekleriyle başladı. Toplantının dilek temenni kısmında söz alan CHP’li Cihangir Orhan, “Issıkgöl Caddesi’nin olduğu yerdeki dört yola araçlar için set yapılması istedik. Ancak bir türlü yapılmadı. Gebze Kent Meydanı Projesi kapsamında olan dükkânların Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nin görünümü bozacağını demiştik. Ancak sizler bize dinlemediniz. Oysa bugün İlyasbey Camii’nin görünümüyle ilgili olarak düzenleme yapıyorsunuz” dedi.

YALANCI SÖZÜ TARTIŞMAYA NEDEN OLDU

Sorulara karşılık veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Issıkgöl Caddesi ile ilgili olarak gerekli çalışma yapıldı” dedi. Başkan Yardımcısı Nilay Ayran da Zabıta Müdürlüğü’nün kendilerine gerekli çalışmayı yaptığını söylemesi üzerine Cihangir Orhan, “Ben yalan mı söylüyorum? Gelin bakın benim dükkânımın önü. Bir çalışma yapılsa ben görmem mi? Yalan söylüyorsunuz” demesi üzerine Nilay Ayran ve Cihangir Orhan arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya meclis bitiminde Zabıta müdürü ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de katıldığı görüldü.

KENT KONSEYİNE 150 BİN TL’LİK BÜTÇE

 

Gündemde bulunan 15 maddenin görüşülerek kabul edildiği yılın ilk meclis  toplantısında 5 kişilik denetim komisyonu için seçim de gerçekleştirildi. Kapalı usul oylamayla yapılan seçimde denetim komisyonu üyeleri Faruk Kılıç (29 oy), Nazmiye Höbek (27 oy), Yunus Tekin (29 oy), Mukadder Çengel (29 oy), Cemal Dursun (28 oy) olarak belirlendi. Kent Konseyi’nin 2014 yılı bütçesi 150 Bin TL olarak belirlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.