Yıldız kızlar voleybol şov

Yıldız kızlar voleybol şov

Küçük yaş gruplarında voleybolda heyecan bitmiyor. Midi kızlardan sonra bu kez de yıldız kızlar sahne aldı. Kulüpler arası müsabakalarda maçlar Hasan Gemici Spor Salonu’ndaydı.

Yıldız kızlarda önceki gün oynanan maçlarda çok büyük heyecan yaşandı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan günün ilk maçında Kocaeli Gelişimspor ile 5 Renkspor takımları karşılaştı. Gelişimspor, ilk iki sette zorlandı, 25-22 ve 25-19 üstünlük sağladı. Üçüncü seti 25-6 alan Kocaeli Gelişimspor, salondan 3-0 galip ayrıldı. Günün ikinci maçında ise ligin favori takımlarından olan Yuvam İzmitspor, DSİ Spor’u 25-8, 25-12 ve 25-12’lik setlerle 3-0 yendi.

YAHYA KAPTAN VE İZMİTSPOR ZORLANMADAN KAZANDI

Kulüpler arası yıldız kızlarda önceki gün oynanan bir diğer karşılaşmada Yahya Kaptanspor ile İzmit Ortaokulu Kulübü karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta setleri 25-18, 25-22 ve 25-19 kazanan Yahya Kaptanspor, rakibine 3-0 üstünlük sağladı. Günün son maçında ise İzmitspor ile Emek Dayanışma Spor Kulübü kozlarını paylaştı. Maçın favorisi olan İzmitspor, Emek Dayanışma karşısında setleri 25-16, 25-19 ve 25-11 aldı, maçı da 3-0 kazandı.

 

yildiz-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.