Yıldız: İyinin üstüne, daha iyisini inşa etmek istiyoruz

Yıldız: İyinin üstüne, daha iyisini inşa etmek istiyoruz

Gebzespor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, Kavacık maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Skordan bağımsız olarak, oyun bizi çok mutlu etti. İyinin üstüne, daha iyisini inşa etmek istiyoruz” dedi

Lider Gebzespor’un başarılı Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, 3-0’lık Kavacıkspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Maç öncesinde iyi bir hafta geçirdiklerini belirterek, oyun kalitesinin her hafta üzerine koyup ilerlediklerini kaydeden Yıldız,  “Skordan bağımsız olarak, oyun bizi çok mutlu etti. Bilindiği üzere ülkemizde skor üzerinden hayat sürdürülüyor. Türkiye’de skor dışı etkenleri öne çıkarmak zor da olsa, biz skoru destekleyen doğru oyunla sonuç almak istiyoruz. Yönetimimiz de bu konuda bize destek veriyor. Taraftarlarımızın da aynı desteği vereceğine inanıyorum. 3-4 olumsuz sonuçta yapılan doğru işleri çöpe atmamak gerekiyor” dedi.

 

img-6191.jpg

 

img-6274.jpg

BURAK BABA’NIN GOLLERİ,

AHMETCAN’IN DÖNÜŞÜ…

Grubun en az gol yiyen takımı oldukları için mutlu olduklarını belirten deneyimli teknik adam, “Lig genelinde çok az gol yedik, bu bizim için kıymetli. Kavacıkspor maçında beni daha mutlu eden şeyler oldu. Burak Baba’nın ilk gollerini atması, Ahmetcan Bayraktar’ın uzun sakatlık döneminin ardından sahalara dönmesi. Oynamayan ve daha az süre alan oyuncuların, maksimum performans vermeleri ekibimizi ziyadesiyle mutlu etti. Hayata bakışımız şu: Günün kıymetini bilmeliyiz. Bu nedenle bir sonraki oynayacağımız maç dünden daha kıymetli olacak” şeklinde konuştu.

AKHİSAR VE KAFKASSPOR’A

BAKIŞIMIZ AYNI

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Yıldız, takımını baskıdan tutma adına gerekli hamleleri yaptıklarını söyleyerek, “İnegöl Kafkaspor ve biz yarışta öne çıkan takımlar olduk gibi gözükse de, çok değerli rakiplerimiz var. En aşağıdaki Akhisar Demir ve bize en yakın olan İnegöl Kafkasspor’a bakış açımız aynı. Gebzespor olarak, ‘kötü takım’ kibrine kapılmadan, hiçbir maçı hafife almadan dersimize çalışıyoruz. Bizim her rakibimize karşı yaklaşımımız aynı olmaya devam edecek. Pazar günü kendi sahamızda, statü gereği ise deplasmanda oynayacağımız Tayfunspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Olası eksikleri gidermek, iyilerin üstüne daha iyilerini inşa etmek temel hedefimiz olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.