Yıldız erkeklerde final

Yıldız erkeklerde final

Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği yarı finalinde kazanan Körfez İgsaş Ortaokulu ile Ford Otosan Ortaokulu bugün şampiyonluk için M....

Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği yarı finalinde kazanan Körfez İgsaş Ortaokulu ile Ford Otosan Ortaokulu bugün şampiyonluk için M. Ali Kağıtçı Stadı’nda kozlarını paylaşacak

FİNAL MAÇLARI BUGÜN

16 grupta 53 takımın mücadele ettiği Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği yarı final mücadelesi Mehmet Ali Kağıtçı Stadında iki maçla devam ederken Körfez İgsaş Ortaokulu ve Ford Otosan Ortaokulu rakiplerini yenip bugün saat 11.00’de final maçında karşılaşacak. Final maçları sonrasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verilecek. Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliğinde ilk üç sıraya alan üç okul ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

İGSAŞ PENALTILARLA KAZANDI

Mehmet Ali Kağıtçı Stadında oynanan günün ilk maçında şampiyonluk mücadelesi veren Körfez İgsaş Ortaokulu ile Özel Kocaeli Bahçeşehir Ortaokulu karşılaştı İlk yarının son dakikasında Özel Kocaeli Bahçeşehir Ortaokulu atağında Egemen Özkan attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarı atakları sıklaştıran Körfez İgsaş Ortaokulu Turan Taha Bambal’ın attığı golle 1-1 beraberliği sağladı. Penaltı atışlarında Körfez Petkim Ortaokulu’nda Görkem Özhan ve Turan Taha Bambal atarken, Kocaeli Bahçeşehir Ortaokulu’nda Enes Fil topu ağlara gönderip rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Körfez İgsaş Ortaokulu adını finale yazdırdı.

FORD OTOSAN FİNALDE

Günün ikinci maçında şampiyonluk mücadelesi veren Ford Otosan Ortaokulu rakibi Gebze Beylikbağı Ortaokulu karşısında futbol ve gol şovu sonrasında maçı 5-3 kazanan Ford Otosan Ortaokulu finalde Körfez İgsaş Ortaokulu ile eşleşti. Ford Otosan Ortaokulu’na galibiyet getiren golleri Tunay Demirkıran 6 ve 43. dakikada, Alpay Karakaya 14. dakikada, Hakan Öztürk 45 ve 50+1. dakikada attı. Gebze Beylikbağı Ortaokulu’nun gollerini 30 ve 41. dakikada Ali Turap ve 48. dakikada Alp Eraslan kaydetti. Gebze Beylikbağı Ortaokulu takımından Yusuf Can kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.