Yıldız erkekler hentbolda kupalar sahibini buldu

Yıldız erkekler hentbolda kupalar sahibini buldu

Ortaokullar arası oynanan son hentbol müsabakaların ardından şampiyonluğa Gebze Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu ulaştı. Maçların ardından dereceye giren okullara kupaları verildi.

Pandemi döneminde kısıtlamaların kalkmasıyla okullarda başlayan yüz yüze eğitimle birlikte okul sporlarında da müsabakalar sürüyor. Ortaokullar arası yıldız erkekler hentbolda da maçlar geride kaldı. Önceki gün oynanan maçların ardından birinciliğe Gebze Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu ulaştı. Gebze Temsilcisi, oynadığı tüm maçları kazandı, yıldız erkeklerde ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.

 

KUPALARINI ALDILAR

Ortaokullar hentbolda kızlarda olduğu gibi, erkeklerde de fazla katılım yoktu. Bir ay süren müsabakaların ardından şampiyon olan Gebze Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu’nun ardından ikinci sırayı Özel Nadide Ortaokulu elde etti. Maçların ardından üçüncü sırayı da Kartepe Halise Türkkan Ortaokulu takımı kazandı. Dördüncü sırayı alan Bilgi Kültür Okulları’na da kupa verildi. Müsabakaların ardından kupa töreni yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.