Yıldız erkekler futbolda grup aşaması sona erdi.

Yıldız erkekler futbolda grup aşaması sona erdi.

28 okulun mücadele ettiği ortaokullar arası yıldız erkekler futbolda grup aşaması sona erdi. Bugün çeyrek final maçları oynanacak.

Ortaokullar arası yıldız erkekler futbol il birinciliği grup aşamasının son maçları oynandı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki günün ilk maçında 28 Haziran,  75 Yıl Cumhuriyet’i Ensar, Melih, Levent ve Yiğit Hamza’nın 2 golüyle 5-0 mağlup etti. Her iki ekip de gruptan çıktı.  Eşme ile Kazım Karabekir arasındaki maç oynanamadı. Eşme gelmediği için Kazım Karabekir hükmen galip ilan edildi. Günün son maçında Yahya Kaptan, Edabali’yi 4-0 ile geçerken alkışlandı. Her iki ekip de turu geçti.

 

SON 16 TURUNA KALAN OKULLAR

28 okulun mücadele ettiği il birinciliğinde grup aşaması sona erdi. İlhami Nedime Calp,  Dumlupınar, Akşemsettin, Fahrettin Paşa,  Alparslan, 75.Yıl, Çenesuyu, Yahya Kaptan, Sırrıpaşa, Kamuran Ablak, 28 Haziran, Özel Pelikan, Adem Başoğlu, Edabali, 4 Temmuz, Derbent turu geçen okullar oldular. Yıldız erkekler futbol il birinciliğinde pazartesi ve dün oynanan son 16 eleme turlarının ardından çeyrek final maçları Cuma, yarı final maçları ise pazartesi günü yapılacak.19 Ocak Çarşamba günkü üçüncülük ve final maçlarıyla heyecan dinecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.