Yıldız: Bizim evimiz, yuvamız İYİ Parti’dir!

Yıldız: Bizim evimiz, yuvamız İYİ Parti’dir!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kent genelinde çeşitli partilerin temsilcileri tarafından dile getirilen “geri dönün” çağrıları sonrasında bir açıklama yayınladı. Yıldız, “Bizim evimiz, yuvamız İYİ Parti’dir” dedi.

Kocaeli’de görev yapan kimi siyasi partilerin temsilcileri genel olarak İYİ Parti kadrolarınnı kastederek “geri dönün” çağrısında bulunmuştu. Dönem dönem gündeme getirilen bu çağrılar sonrasında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bir basın açıklaması yayınladı. İYİ Parti’nin iktidar hedefinde ilerleyen parti olduğunu belirten Yıldız,  kendileri için evin de, yuvanın da Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti olduğunu ifade etti.

HEPİMİZİN HEDEFLERİ AYNI

Şanbaz Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İYİ Parti, milliyetçi, muhafazakar, demokrat ve Atatürkçü olan her kesim partisidir. Vatanseverlik ve milliyetçilik konusunda bizimle aynı hassasiyete sahip kardeşimizin açıklamasına istinaden şunu belirtmek isterim. İki farklı siyasi partide yer alsak da hepimizin hedefleri aynı. Bizler Türk ve Türkiye sevdamızdan asla ödün vermeden iktidar yürüyüşümüzde emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

İNANMIŞ KADROLAR

İYİ Parti olarak Türkiye'yi yönetme arzumuz var. Millete 'bizi iktidara taşıyın' çağrımız var. 'Türkiye'nin sorunlarını şimdiden konuşalım çağrımız' var. Bizim evimiz, yuvamız İYİ Parti, çatımız da 83 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik içinde daha İYİ daha refah daha mutlu yaşadığı Türkiye’dir. İYİ Parti’nin inanmış kadroları geleceğe güvenle bakarak idealleri doğrultusunda ilerlemektedir.”

FOTO KOD:

ŞANBAZ YILDIZ – İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız çeşitli partilerin temsilcileri tarafından dile getirilen “geri dönün” çağrıları sonrasında bir açıklama yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.