Yıldırım: Kongreler zamanında yapılmalı

Yıldırım: Kongreler zamanında yapılmalı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım kongre takviminin temmuz ayı başı gibi açıklanması beklediklerini, olası ertelemenin ise doğru olmayacağını söyledi.

23 Haziran Pazar günü İstanbul için tekrarlanacak yerel seçimlere odaklanacak olan CHP’de bir taraftan kongre atmosferi de yaşanıyor. Kamuoyunda bir süredir kongrelerin bir yıl süreyle erteleneceği de konuşuldu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım kongrelerin bir sene ertelenmesini savunan partililerin olduğunu belirtip, “Ama ben kongrelerin erteleneceğine ihtimal vermiyorum. Örgütler hayli yıprandı. Böylesi bir karar doğru olmayacaktır. Yenilenme, güven tazeleme gerekli” dedi.

TEMMUZ BAŞINDA AÇIKLANIR

Başkan Yıldırım kongre takviminin temmuz ayı başı gibi açıklanmasını beklediklerini, normal kongre sürecinin eylül ile ocak ayları arası gerçekleşeceğini öngördüğünü kaydetti. Yıldırım yeniden aday olup olmayacağına dair soruyu ise, “Biz önceliğimizi İstanbul seçimlerine verdik. İstanbul’u yine Ekrem İmamoğlu’na teslim ettikten sonra arkadaşlarla bir araya geliriz. Değerlendiririz. Bugünden adaylığıma dair herhangi bir açıklamada, o görüşmeleri yapmadan önce bulunmam” diye konuştu.

4 OKULDAN SORUMLUYUZ

Önümüzdeki pazar günü İstanbul’da tekrarlanacak yerel seçimde çok sayıda parti üyesinin gönüllülük temelinde müşahit olarak görev üstlendiğini belirten Başkan Yıldırım, “Ayrıca Kartal, Cevizli’de dört okulun sorumluluğunu biz aldık. Her bir okuldan bir yöneticimiz sorumlu olacak. Ben dört okulu da kontrol edeceğim. Konuyu ve işi bilen arkadaşlarla bir ekip oluşturduk” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.