Yıldırım, "Gözüm arkada kalmayacak"

Yıldırım, "Gözüm arkada kalmayacak"

  AKP Dilovası İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan İlhan Yıldırım,...

 

 

AKP Dilovası İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan İlhan Yıldırım, ekibini teşekkür yemeğinde bir araya getirdi. Yıldırım burada yaptığı konuşmasında "Arkamda çok güzel bir ekip bıraktım. Onun için gözüm arkada kalmayacak."dedi. 

YILDRIM'DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

6 Yıl AKP Dilovası İlçe Başkanlığını yürüten ve Dilovası 2014 Yerel seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı olan eski İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, teşkilatı yemekte bir araya getirdi. Tepe Restaurant'ta düzenlenen teşekkür yemeğine, AKP İlçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri, Belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli TV'de programı olduğundan dolayı yemeğe kısa süre katılarak, programa katılmak üzere ayrıldı.

GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK

 

Düzenlenen teşekkür yemeğinde kısa bir konuşma yapan eski İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "6 Yıl boyunca birçok arkadaşımla gece demedik, gündüz demedik çalıştık. Çalışmamızın meyvelerini ise sandıkta aldık. Bizlerde halkımızın bize verdiği sorumlulukla durmadık hep halkımızın ve kentimizin geleceği için çalıştık. Kocaeli'nin en başarılı teşkilatları arasında yer aldık. Bu yolda bana güç veren teşkilatımı unutmam mümkün değil. Bu ekibin benden sonra da birçok başarıya imza atacağını biliyorum. Onun gözüm arkada kalmayacak. Hepinize güveniyorum, bana verdiğiniz destek ve güçten dolayı da tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.