Yetimine Sahip Çık Projesi

Yetimine Sahip Çık Projesi

 Dilovası Müftülüğü, ilçede ikamet eden yetimleri kapsayacak olan “YETİMİNE SAHİP ÇIK” adlı projesini önceki gün düzenlemiş olduğu program...

 

Dilovası Müftülüğü, ilçede ikamet eden yetimleri kapsayacak olan “YETİMİNE SAHİP ÇIK” adlı projesini önceki gün düzenlemiş olduğu program ile hayata geçirdi.

 

Tavşancıl Sahil Restaurant da projenin ilk ayağı olan tanışma ve moral yemeğine Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin,  Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları Edip Bingöl, Muhittin Gültekin katıldı.

GÜLTEKİN VE BİNGÖL’DEN DESTEK

Kaymakam Hulusi Şahin, yapılacak en büyük iyiliklerin başında yetim ve öksüzlere yapılan yardımların başında olduğunu vurgulayarak, “Kişilerin bireysel katkılarının yanı sıra kurumların da bu işin içine çekilerek önemli bir toplumsal yaranın tamirinde herkesin ortak akılla bir şeyler yapmasının gerekliliğine işaret ederek herkesin desteğini istiyorum” şeklinde konuştu. Şahin’in yapmış olduğu konuşma ardından, Belediye Başkan Yardımcıları Muhiyettin Gültekin ve Edip Bingöl, “Ellemizden gelecek olan desteği vereceğiz” dediler. İlçe Müftüsü M.Resul Haksöyler, yetim ve öksüzlerin bu projeyle hem maddi olarak belki eksiklikleri giderilecek ama en büyük kazanımımız onların hatırlanması olduğunu belirterek, “Birlikte moral olarak doygun bir noktaya ulaşmaları, içlerinde yaşadıkları buhranlı durumun giderilmesine destek vermek olacaktır” dedi.

MUTAD ZAMANLARDA ZİYARET EDİLMELİ

Proje koordinatörü Necati Gürbüz, “Maddi ve manevi desteğin sağlanması ve paydaşlarımızla birlikte, çocuklarımızı topluma uyumlu, mutlu ve özgüvenirliğini kazanmış hale getirmek gerekiyor” şeklinde ifade etti. Gürbüz’ün, “Müftülüğümüzün organizasyonuyla paydaşlarımızdan olan Milli Eğitim müdürlüğü tarafından ayda bir iletilim ve rehberlik danışmanlık sağlanması, Gönüllü doktorumuz tarafından psikolojik destek verilmesi, Emniyet birimi de yetim ve öksüz çocuklarımızı suç ve suçlara karşı korunma konusunda rehberlik yapması olduğunu belirterek burada görev yapan herkesin gönüllülük esasına göre çalışacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.