Yeşilyurt: “3.Lig’de kalıcı olmalıyız”

Yeşilyurt: “3.Lig’de kalıcı olmalıyız”

Belediye Derincespor’un 3.Lig’e çıkmasında kuşkusuz en büyük katkıyı veren isimlerden biri Teknik Sorumlu Talip Yeşilyurt.


İkinci kez BAL’da takımın başında yer alan Yeşilyurt, şampiyonluğun camiaya hayırlı olmasını diledi, takımında ligde kalıcı olması gerektiğini söyledi.
“MAÇ İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTTİ”
Yeşilyurt, rakiplerini Manisa Somaspor maçında izlediğini belirterek, “Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Rakibimizi her yönüyle iyi analiz ettik. Önce gol yemememiz gerekiyordu. Oyunu kontrol ettikten sonra orta sahayı çok kolay geçip, topu ayağa indirdiğimizde de pozisyonlar bulduk. İlk yarıda golü attıktan sonra da ikinci yarı daha kolay geçti. İlk yarıda Cilan Halil, Ufuk ve Yiğit Ali ile pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda Kerem Gülmez kaçırdı. Rakibinde pozisyonları vardı. Maçı kazanmayı hak ettik” dedi.
“3.LİG’DE PROFESYONEL BİR ANLAYIŞ OLMALI”
Talip Yeşilyurt, 3.Lig’e çıktıktan sonra işlerinin daha zor olacağını belirterek, “Bu takımın profesyonel lige çıkması, Derince’nin ve Kocaeli’nin çocukları adına önemliydi. Biz bunu başardık. Bundan sonraki süreç çok daha önemlidir. 3.Lig’de profesyonel bir anlayışı kabullenmemiz gerekiyor. İyi planlama yapılmalı. Haziran ayında genel kurul var. Nasıl bir oluşum olacak bilemiyorum. Bu lige çıkmak kolay değil. Bunun içinde kalıcı olup, takımı ligde tutacak projeler hayata geçirilmeli. Bu ilin çocukları bunu başarabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.