Yeşil robotlar en büyük destekçimiz olabilir

Yeşil robotlar en büyük destekçimiz olabilir

Sürdürülebilirlikte robotların kullanılması, daha iyi bir gelecek ve iklim değişikliği mücadelemizde bizim en büyük destekçimiz olabilir. Sürdürülebilirlik açısından ise, robot kullanımı çevre dostu üretim ve işletmeler için bir çözüm.

Orman yangınlarıyla mücadeleden, atıklarımızı yönetmeye, okyanusları temizlemeye, çevreyi korumaya kadar yardımcı olabilecek, yeşil robotlar geliştiriliyor. Robotlar, tankerlerden ve gemilerden gelen petrol sızıntılarının etkisini azaltmaya yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda kimyasalların nehirlerden ve denizlerden uzaklaştırılmasına da sağlayabiliyor. Bir Row-Bot Robotunu kirli bir göle soktuğunuzda aylarca gezinebilir, yağ ve kimyasalları nötralize ederek, parçalayarak kirlilikle mücadele edebilir.

"ROBOTLAR, SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM İÇİN EN İYİ SEÇENEKLERDEN BİRİ"
İşletmeleri daha verimli hale getirmek, rekabet avantajı yaratmak, iş süreçlerini optimize etmek ve işletmeleri robotlarla çalışmaya hazırlamak üzere, en uygun robotları sunarak tüm kurulum sürecinde işletmenin yanında yer aldıklarını belirten Robot İstihdam Ajansı kurucusu Canan Alkın, "Şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerini gerçekleştirmek için, akıllı robotlarımız, enerji tasarrufu sağlayarak şirketinizin karbon ayak izini azaltabileceğini ve robot yatırımları konusunda şirketlerin dijital dönüşümüne anahtar teslim bir şekilde aracılık ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ
Sadece robotlarla dünyayı kurtaramayız ancak teknolojiyi, insan çabası ile doğaya yönelik kullanırsak, gezegenimizin hayatta kalmasına yardımcı olabiliriz ifadelerini kullanan Canan Alkın, "Robot İstihdam Ajansı olarak, Robotların sunduğu avantajlardan yararlanmak ve “yeşil robotik” yaklaşımını benimseyen şirketleri yerli & yabancı teknoloji tedarikçileri ile bir araya getirerek işbirliği yapmaya hazırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.