‘Yerel seçimlere daha  güçlü hazırlanacağız’

‘Yerel seçimlere daha güçlü hazırlanacağız’

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur yaptığı basın açıklamasında, “Hedefimiz, sağlam yapılanmalarla ilk yerel seçimlere daha güçlü olarak hazırlanmaktır.” dedi.

27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur yazılı bir basın açıklaması yaptı. Sonuçların devletimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum diyen Acur, “Türkiye Cumhuriyeti için ter dökecek, çalışacak olan seçilmiş her milletvekilini parti gözetmeksizin tebrik ediyoruz. Seçim sürecinde, siyaset gereği kullanılan sert ve tahrik edici, ayrıştırıcı söylemlerin artık terkedilmesinin ülkemiz ve milletimizin normalleşmesi ve sakinleşmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Beklentimiz, son derece kırılgan bir yapıda giden ekonomimizin bir an evvel düzlüğe çıkarılması ve OHAL’in en kısa zaman içerisinde kaldırılarak hukuk ve adalet sisteminin yerine oturtulmasıdır.

 ZOR ŞART VE İMKÂNSIZLIKLAR

Tüm bu zor şart ve imkânsızlıklarda girmiş bir parti. Sokaktaki her yüz kişiden on tanesinin teveccühünü kazanmış ve ülke barajını girdiği ilk seçimde geçerek meclise girmeyi başarmıştır. Beklentimiz elbette yüksekti, elbette çok daha fazla oy ve milletvekilliği hedefliyorduk. Ancak halkımız şimdilik bu kadarını takdir etti. Bizlere de daha fazla çalışma ve sahada olma gerekliliğini hissettirdi.  Hedefimiz, sağlam yapılanmalarla ilk yerel seçimlere daha güçlü olarak hazırlanmaktır. Seçimlerin, kargaşa ortamından uzak bir şekilde geçmesi için elinden gelen tüm gayreti sarf eden tüm kamu personeline, sağduyulu davranarak seçimlere gölge düşmemesi için çaba sarf eden siyasi partilerin temsilcilerine ve demokratik hakkını kullanma adına sandığa gelen yaşlısından gencine büyük bir katılım gösteren milletimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

nusret-acur.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.