Yeniyalı’dan zirve için çok önemli 3 puan: 2-1

Yeniyalı’dan zirve için çok önemli 3 puan: 2-1

1.Küme B Grubu’nda erteleme maçında Yeniyalı Barbarosspor ile Şirinspor takımları karşılaştı. Esentepe Stadı’nda oynanan maçta 1-0 geriye düşen Yeniyalı Barbarosspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı, lider Hisareynspor ile puan farkını 4’e indirdi.

Bu grupta son haftalarda toparlanan, Play-Off yarışına ortak olan Şirinspor, sahasında lider Hisareynspor’u yenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Yeşil-Siyahlı ekip, Yeniyalı deplasmanında da maça iyi başladı, Burak’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Esentepe Stadı’nda oynanan maçta Yeniyalıspor, taraftarının da desteği ile 45’de Ferdi, 72’de de Sinan Çalık’ın attığı gollerle 2-1 galip geldi. Yeniyalıspor, Pazar günü Gölcük Kavaklı Stadı’nda lider Hisareynspor’u konuğu olacak.

ÇUBUKLU BALA, KANDIRA’YI YENDİ

1.Küme B Grubu’nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi yapan Çubuklu Balaspor, haftaya ikinci sırada giren Kandıra GB’yi ağırladı. Cephanelik Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip, Kandıra GB karşısında 2-1 kazandı, kümede kalma yolunda çok önemli 3 puan aldı. Kandıra GB ise bu yenilgi ile şampiyonluk yarışının gerisinde kaldığı gibi, Play-Off yolunda da çok büyük yara aldı. Bu gruba dahil daha önce oynanan maçta da Seka Doğanspor, Yavuz Selim’i 6-2 yenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.