Yenisiyle eskisiyle  siyaset sıkı takipte

Yenisiyle eskisiyle siyaset sıkı takipte

Gebze Belediye Meclisi’nde nisan ayı olağan toplantısını AKP Gebze İlçe iki, İYİ Parti bir kademeden başkanıyla; CHP Gebze ise yeni ve eski ilçe başkanlarıyla takibe aldı

Gebze Belediye Meclisi’nin Mualla Ateş Benzin İstasyonu’ndaki imar plan tadilatının da görüşüldüğü kritik, denetim kurulu raporuna dair bilgilendirmede bulunulup faaliyet raporunun onaylandığı belediye politik, seçimlerin yapıldığı siyasi içeriklere sahip nisan ayı olağan meclis toplantısına siyasiler yoğun ilgi gösterdi.

KAYA VE ORHAN BU

SEFER YANYANA GELMEDİ

AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, meclisi AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimiyle takip etti. Bu esnada daha önce de meclis toplantılarında bir araya gelen, birbirlerine selam sabah eden Recep Kaya ile CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın bu sefer mesafeli olduğu gözlendi. Bunda iki ilçe başkanının son zamanlardaki birbirlerine yönelik sert ifadelerinin etkisi olduğunu sanılıyor.

DURSUN YİNE GÖZÜKMEYE BAŞLADI

CHP Gebze İlçe’de ise meclisi Başkan Gökhan Orhan ile birlikte eski İlçe Başkanı Avukat Recep Dursun da takip etti. Toplantıyı CHP İl Örgütü’nden parti eğitmeni Hikmet Koçoğlu da izledi. Eskihisar’da balıkçıların avlanma kısıtlaması sıkıntısına dair toplantıya da katılan Dursun’un bir süre aradan sonra yine sıklıkla görülmeye başlandığı gözlendi. Dursun bilindiği üzere son yerel seçimde Millet İttifakı / CHP Gebze Belediye Başkan adayı idi.  

 

gebze-belediye-meclisi-nisan-2021---153.jpg

CHP’li İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile yan yana gelmeyen AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü ile derin bir siyasi sohbete daldığı görüldü.

 

gebze-belediye-meclisi-nisan-2021---154.jpg

Gökhan Orhan kısa süre önce Covid’e yakalanan ancak mikrobu yenen AKP’li meclis üyesi Mahmut Yandık’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

gebze-belediye-meclisi-nisan-2021---160.jpg

 CHP Gebze İlçe eski Başkanı Recep Dursun’a döneminin ilçe yöneticilerinden günümüz il disiplin kurulu üyesi Rasim Ababay ve kurultay delegesi Olcay Öğüt de eşlik etti. CHP İl yönetiminden Hikmet Koçoğlu ve İsmail Sungur’un da katıldığı meclisi Orhan ve Dursun bir ara aynı saf sıralı koltuklardan izledi. Dursun ilçe kongresinde Orhan’a aleni destek vermişti. 

 

gebze-belediye-meclisi-nisan-2021---155.jpg

Gebze Belediye Meclisi AKP Üyesi Hasan Özdemir ve CHP Meclis Üyesi Sinan Çeper, AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve beraberindeki partililer ile faaliyet raporu görüşmesi öncesi molada kısa süre sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.