Yeniden Refah’ta erken seçim alarmı

Yeniden Refah’ta erken seçim alarmı

YRP İl Başkanı Mehmet Aras, 12 ilçenin başkanları, teşkilat ve seçim işleri başkanlarını olağanüstü topladı. Erken seçim ihtimaline karşın program hayata geçirildi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, 12 ilçe başkanını, teşkilat başkanlarını ve seçim işleri başkanlarını olağanüstü topladı. Erken seçim ihtimaline karşı Kocaeli de ki; 472 mahalleye mahalle temsilcisi atanmasını, 4 bin 195 sandığa sandık baş müşahitlerinin noksansız olarak görevlendirilerek, sandık seçmen listeleri üzerinden çalışma yapılmasını istedi.

Aras; hafta sonunda da ülkemizin 81 ili, 922 ilçesinde Yeniden Refah Partisi teşkilatları tarafından ev taraması yapılacağını duyurdu. Milli Görüş - Refah iktidarında herkesin huzur ve mutluluğa kavuşacağını belirten Aras, bunun reçetesini de basın ile paylaştı:

MİLLİ GELİR ADİL BÖLÜŞÜLECEK

Rantiyenin hortumları kesilecek.

 

3 maaş- 5 maaş- 15 maaş kıyak aylık alanların maaşları kesilecek.

     

Bakanların, belediye başkanlarının, bürokratların lüks araçları geri alınacak.

 

Milli gelir, millete adil olarak bölüşülecek.

 

Aras bu söylediklerinin Erbakan’ın başbakan olduğu dönemde yapıldığını, Dr. Fatih Erbakan’ ın başkanlığı döneminde de tekrar yapılacağını, tek çözümün Refah Partisi, tek kurtuluşun Milli Görüş iktidarında olduğunu söyledi.

 

toplanti-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.