Yeniden Refah’ta 5 istifa

Yeniden Refah’ta 5 istifa

Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nde Derince İlçe Teşkilatında 5 yönetim kurulu üyesi istifalarını dilekçe ile ilçe başkanlığına sundu.

Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nde Derince İlçe Teşkilatında 5 yönetim kurulu üyesi istifalarını dilekçe ile ilçe başkanlığına sundu. Metnin altına imzasını atan üyeler, Ahmet Uzunoğlu, Hüseyin Uzuner, Ahmet Soner Bayraktar, Recep Tarım ve Özer İmat resmen partiden istifa etmiş oldu.
Üyelerin ilçe başkanlığına sunmuş olduğu dilekçede şu ifadelere yer verildi:
“İstişare ve kongre sürecinden beri izlenen yanlışları ve uygulamaların milli görüş esaslarından ve prensiplerinden uzak milli görüş davasına, bu fikir ve düşüncelerin aykırı olması sebebi ile fikir görüş ve düşüncelerimizin gerek il başkanı gerekse ilçe başkanı nezdinde bir kıymeti olmadığından, l başkanı ve ilçe başkanı ile çalışamayacağımı düşünerek ilçe yönetim kurulu üyeliğinde bulunmamın çok anlamı olmadığını gördüm. Bu sebeplerden dolayı Derince İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum.” Kocaeli Gazetesi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.