Yeniden Refah temayül yaptı

Yeniden Refah temayül yaptı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli İl Başkanlığı, mart sonu veya nisan sayı başında yapılması planlanan il kongresi öncesi temayül yoklaması yaptı.

YRP İl Merkezi’ndeki temayül yoklamasına yetkili olarak YRP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Mehmet Gül katıldı. Yoklamada üyelere bir kağıt dağıtıldı, üyeler bu kağıtta yer alan tabloya il başkanı olarak görmek istedikleri isimleri yazdılar. Önceliğin kadın üyelere verildiği yoklamada ardından erkek üyeler il başkanı olarak görmek istedikleri isimleri yazarak yetkililere teslim ettiler. YRP İl Başkanlığı için Mustafa Can, daha önce adaylığını açıklamıştı.

GENEL BAŞKANA SUNULACAK

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Mehmet Gül'ün üyelere işleyişi anlattığı yoklama programında sonuçların YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'a sunulacağı hatırlatıldı. YRP’de il kongresinin mayıs ayına kadar yapılması gerektiği hatırlatıldı. YRP İl Yönetimi muhtemelen önümüzdeki günlerde toplanarak kongre tarihini netleştirecek. Temayül yoklaması sonrası genel merkez değerlendirme yaparak, il başkanı olarak isim veya isimler belirleyecek.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.