Yeniden Refah limitleri zorluyor

Yeniden Refah limitleri zorluyor

Taban ve teşkilatının diğer ilçelere göre daha zayıf olduğu ilçelerde çalışmalarına ağırlık veren Yeniden Refah Partisi, Kandıra ve Karamürsel’de yoğun ilgi gördü.

Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan Yeniden Refah Partisi, Kocaeli genelindeki çalışmalarına devam ediyor. YRP özellikle taban ve teşkilatının diğer ilçelere göre daha zayıf olduğu ilçelerde çalışmalarına ağırlık verdi. Bütün siyasi partilerin, halkını siyasete çekmekte zorlandığı Kandıra ilçesinde de Yeniden Refah’a katılımların günden günü artarak devam ettiği belirtildi.
BARUTÇU ÖNDERLİĞİNDE
Yeniden Refah Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu öncülüğündeki grup Kandıra’nın değişik bölgelerinde stant kurarak partiye yeni üyeler kaydetti. Bu çalışmalarda Başkan Barutçu’ya kendi ekibinin haricinde, İl Gençlik Kolları’ndan Tanıtma Birimi Başkanı Ahmet Özger, Kandıra müfettişi Alkame altınışık, STK Birim Başkanı Cihan Aydın ile yönetim kurulu üyesi Muhammet Gökmen de eşlik ettiler.
SPORCU İLGİSİ 
Çalışma sonrasında basına açıklamalarda bulunan partililer, partilerine yüzlerce yeni üye kaydı yaptıklarını ifade ettiler. Geçtiğimiz gün Karamürsel’de kurulan üye standı birçok sürprize sahne oldu. Stantta bizzat gelerek üye olanlar arasında Kocaeli’nin tanıdık simaları da vardı. Eski Kocaelisporlu futbolcular Murat Doğansoy, Şükrü Akyüz, Hasan Özeren ve TV yorumcusu eski güreşçi ve antrenör Halil Bağdat, Yeniden Refah Partisi’ne üye oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.