Yeniden Refah İzmit’te seçim çalışmaları

Yeniden Refah İzmit’te seçim çalışmaları

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı CAFER ATEŞ ve Yönetim Kurulu, DİSK’e bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikasına (GENEL-İŞ) ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

GENEL-İŞ Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve yönetimi tarafından ağırlanan Yeniden Refahlılar, yaklaşan yerel seçimler için yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgilendirme yaptılar.

Bununla beraber Sendikaya bağlı üye işçilerin sorunlarını, iş hayatında yaşadıkları sıkıntıları ve geleceğe yönelik beklentilerini dikkatle dinleyen Cafer Ateş; notlarını alarak bu sıkıntıları ve beklentileri muhakkak dikkate alacaklarını ve genel merkeze rapor edeceklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Cafer Ateş; enflasyon, hayat pahalılığı ve düşük ücretlerin işçilerin ve emekçilerin belini büktüğünün ve geçim sıkıntısının hat safhaya vardığının farkında olduklarını belirtirken, vatandaşın bu zor günleri atlatıp, bolluğa, berekete ve refaha ulaşmasının tek yolunun Milli Görüş Politikalarının uygulanması ile olabileceğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.