Yeniden Aday

Yeniden Aday

3. Lig temsilcimiz Kocaelispor’da uzun zaman sonra ilk kez toplanan yönetim kurulu kongre tarihini 15 Ağustos olarak belirledi.

ÜZÜLMEZ ADAY OLACAK 

Kocaelispor’da uzun zamandır bir araya gelemeyen yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde toplandıktan sonra son durum değerlendirmesi yaptı. Bu toplantının ardından yeşil siyahlı yönetim kurulu Başkan Hüseyin Üzülmez önderilğinde aldığı kararla genel kurulun ilk toplantısını 8 Ağustos ikinci toplantının 15 Ağustos’tda yapılması yönünde karar aldığı öğrenildi. Kocaelispor’da Başkan Hüseyin Üzülmez’in yeniden aday olacak ve yönetim kurulunu yenileyecek.

SAĞLIK DURUMU İYİ 

Başkan Hüseyin Üzülmez’in yönetim kurulu ile yaptığı görüşmelerin ardından hastalığının engel teşkil edeceği bir durumda Başkanlık görevini yapmayacağını belirtirmesinin ardından koltuk sevdalı olmadığını ancak kendisini çok iyi hisssetiğini ve yapılacak birçok işin olduğu söylediği öğrenildi. Üzülmez fikir alışveriş yaptığı yöneticilere Kocaelispor’da  kimsenin menfaat için görev yapmasına müsaade etmeyeceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.