Yeni zaferlerin temelini 30 Ağustos’ta attılar…

Yeni zaferlerin temelini 30 Ağustos’ta attılar…

İlimiz, bölgemiz ve Çayırova’nın sevilen spor insanlarından Adem Çelik Kadıgil başkanlığındaki futbol merkezli efsanevi spor kulübü Gümüşspor, bisiklet takımı kurup yeni zaferler edinmek için “temeli”, Büyük Zafer’in 100’ncü yıldönümünde attı

Çayırova’nın “futbolcu fabrikası” unvanlı efsanevi spor kulüplerinden Gümüşspor, bisiklet sporuna göz kırpıyor. Adem Çelik Kadıgil başkanlığındaki kulüp proje aşamasındaki bisiklet branşı ve takımının temelini Büyük Zafer’in 100’ncü yıldönümünü kutladığımız 30 Ağustos 2022 Salı günü attı. Ragıp Demirkol Bulvarı’nın girişinde toplanan 30 bisikletçi buradan yaklaşık 3 kilometre mesafedeki Çayırova Polis Merkezi önüne pedal çevirdi. İlk etkinliğe 12-50 yaş arası bisiklet sporu sevdalısı katıldı. Kulüp Çayırova’da bir ilke imza atarken polis merkezi önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

HER MİLLİ BAYRAMDA

Kulüp Başkanı Adem Çelik etkinliğe dair yaptığı açıklamada ilçede bisiklet branşını geliştirmek istediklerini belirtip daha büyük organizasyonlar için hazırlandıklarını kaydetti. Desteklerinden dolayı Çayırova Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çayırova Belediyesi ve bisikletçilere teşekkür etti. Yoğun katılımdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çelik sorumuz üzerine, “Mevsim ve o günkü hava koşulları elverdiği müddetçe her Milli bayram günü bu etkinliği tekrarlama amacındayız” dedi. Çelik ayrıca sporun yüzme ve atletizm dallarında da çalışmaları olduğunu kaydetti.

ÇAYIROVA’DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kutlamanın sonunda açıklama yapan Başkan Adem Çelik; bisiklet branşını Çayırova’da geliştirmek istediklerini ve daha büyük organizasyonlar için hazırlandıklarını ifade etti. Desteklerinden dolayı Kaymakamlık, Emniyet birimleri, Çayırova Belediyesi ve bisikletçilere teşekkür eden Çelik yoğun katılımdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

bisiklet-1.jpeg

 

bisiklet-2-001.jpeg

 

bisiklet-3-002.jpeg

 

bisiklet-4.jpeg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.