Yeni yönetimle şampiyonluk hedefliyorlar

Yeni yönetimle şampiyonluk hedefliyorlar

Çifte imza ile yönetim ve teknik heyetini güçlendiren Er Bakan Spor’da As Başkan Numan Ayyıldız yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi

Er Bakan Spor, Gebze Alaattin Kurt Stadyum’un da imza şov yaptı. Çifte imza ile yönetim ve teknik heyetini güçlendiren Er Bakan Spor, sporcuları, yönetimi ve teknik heyetiyle birlikte kalabalık bir imza töreni düzenledi. UEFA B lisanslı Ahmet Yılmaz’ın koordinatörlüğünde ki Er Bakan Spor teknik heyetine, eski özel harekatçı ve şu anda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan TFF C Cross belgeli Volkan Yaşar katıldı.

Başarı merdivenlerini hızla tırmanan Er Bakan Spor’un teknik heyetinde görev almanın sorumluluğunda hareket edeceğini belirten Volkan Yaşar, “Tüm bilgi birikimimi Er Bakan Spor futbolcularına aktaracağım” dedi.

“EN GÜÇLÜ ADAYIZ”

Yeni sezonda kulüp yönetiminde de yeni isimlere yer veren Er Bakan Spor; kulüp as başkanlığına emekli başkomiser Numan Ayyıldız’ı getirdi. Şu anda ticaretle meşgul olan Numan Ayyıldız, “Kurulduğu günden bu yana her yaş grubunda harika başarılara imza atan Er Bakan Spor ailesinin önemli bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Yöneticilik ve ticaret hayatımda edindiğim bilgi ve birikimleri Er Bakan Spor’u bir adım daha ileri götürmek için kullanacağım. Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayı Er Bakan Spor’dur” diye konuştu.

Er Bakan Spor’un yeni yönetimi şu şekilde:

Şamil Ayyıldız (Kulüp Başkanı) Numan Ayyıldız, Gökhan Erkan ve Necmettin Şah Ayyıldız (As Başkanlar) Bilgin Karadağ, Cüneyt Koç ve Muharrem Ağyol (Başkan yardımcıları)

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum