Yeni yıl da hal de tamam

Yeni yıl da hal de tamam

 Başiskele-Kullar’da inşa edilen hal binası, fiziki ve işlevsel özelikleri bakımından Kocaeli’nde ilkleri temsil edecek. 56 bin metrekare kullanım...

 

Başiskele-Kullar’da inşa edilen hal binası, fiziki ve işlevsel özelikleri bakımından Kocaeli’nde ilkleri temsil edecek. 56 bin metrekare kullanım alanıyla ferah bir çalışma ortamı sunacak yeni hal binasında 760 metrekare sosyal tesis alanı da yer alıyor. Tesiste karo döşeme, boya, doğrama montajı ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Tesis sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşuyor. Proje içerisinde; Türkiye’nin çeşitli illerinden hale sebze ve meyve getirecek olan şoförler ve hal çalışanları için de sosyal tesis bulunuyor.  Tesis, çalışanlara yemek ve dinlenme imkânı da sunacak. 

100 METREKARELİK DÜKKÂNLAR

 

Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkân yer alacak. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası çalışanların birçok sosyal ihtiyacına cevap verebilecek. Tesis bu yönüyle de örnek teşkil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.