Yeni Umut’ta bursluluk  sınavı mart ayında

Yeni Umut’ta bursluluk sınavı mart ayında

Özel Yeni Umut Okulları’nın yüzde 100’e varan burslu eğitim imkanı sağlayan geleneksel bursluluk sınavının yeni eğitim öğretim dönemine yönelik olanı 4 ila 7’nci sınıf öğrencilerine 6-7 Mart; 8 ila 11’nci sınıf öğrencilerine 13-14 Mart’ta gerçekleşecek

Özel Yeni Umut Okulları’nın kuruluşundan bu yana geleneği hale gelen bursluluk sınavının önümüzdeki döneme ilişkin olanı pandemi süreci olağan engellerine karşın üç ay erteleme ile mart ayının ilk iki hafta sonunda gerçekleşecek. 6-7 VE 13-14 Mart günlerinde gerçekleşecek sınava önceki senelerde olduğu gibi yine yoğun ilgi bekleniyor.

YÜZDE 100’E VARAN BURS İMKANI

Gebze ve çevre ilçelerdeki tüm öğrencilere yüzde 100’e varan eğitim bursu imkanı tanıyan ücretsiz bursluluk sınavı 4, 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik 6-7 Mart; 8, 9, 10 ve 11’nci sınıf öğrencilerine yönelik olarak 13-14 Mart Cumartesi Pazar günleri gerçekleşecek. Tüm sınavlar okulda, yüz yüze ve pandemi tedbirlerinden, hijyenden ödün verilmeden yapılacaktır.

DAHA EMEK VEREN BİR SÜREÇ

Özel Yeni Umut Okulları’ndan, “Yeni Umut Okulları yeni dönem için start verdi” başlığıyla yapılan açıklama ve bilgilendirmede, “Yaklaşık bir yıldır Covid-19 pandemisiyle mücadele ettiğimiz bu zorlu süreçte hayatın en çok etkilenen kollarından biri de eğitim alanı oldu. Yüz yüze eğitime ara verilmesiyle birlikte uzaktan eğitim sürecinin başlaması tüm eğitim öğretim ögelerini daha zor olan, özveri gerektiren, daha çok emek isteyen bir sürece itmiştir” denildi. Açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi:

ÜSTESİNDEN GELDİK

“Yeni Umut Okulları idarecisinden öğretmenine, öğrencisinden velisine kadar tüm unsurlarıyla işbirliği ve sıkı iletişim içinde olup tüm bileşenleriyle özverili bir çalışma yürüterek hepimizin yaşadığı sıkıntılı bir yılın üstesinden gelmeyi başarmıştır.

KOPMA YAŞAMADILAR

Gerek alınan üstün tedbirler ile pandemi sürecindeki yüz yüze eğitim, gerekse uzaktan eğitim süreçlerinde tavizsiz eğitim anlayışıyla her zaman öğrencilerinin yanında olan Yeni Umut eğitim öğretimden hiçbir kopma yaşanmasına izin vermemiş, derslerin dışında yapılan etütler, soru çözümleri ve rehberlik çalışmalarıyla daima öğrencilerine tam destek sağlamıştır.

Okulumuz;  sürekli yenilik anlayışı içinde, uzman kadrosu ve tecrübeleriyle sınavlara hazırlık aşamalarını tavizsiz sürdürmektedir.”

TERCİH GEREKÇELERİ

Aynı açıklamada veli ve öğrencilerin Yeni Umut Okulları’nın tercih etme gerekçeleri ise şöyle sıralandı:

  • Çağdaş  ve bilimsel eğitim anlayışı
  • Modern ,teknolojik eğitim donanımı
  • Donanımlı laboratuvarları
  • Max.20 kişilik ferah sınıfları
  • Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu
  • Kapalı spor salonu ve branşlara uygun dizayn edilmiş diğer spor salonları
  • Dans salonu
  • Müzik ve resim atölyeleri
  • Geniş fiziki yapısıyla öğrencilerinin en iyi ortamda eğitim öğretim ihtiyaçlarına hizmet eden okul binası ile tüm öğrencilerimizin okul sıcaklığını hissedebilecekleri ideal bir eğitim yuvası.

İLETİŞİM, BİLGİ, KAYIT

0262 – 721 25 28

0505 – 146 26 44

https://basvuruyeniumut.k12net.com/?fbclid=IwAR1gXRt309kPEzzxKj32SBKl7qWGcLaNvyQ6XLIrle8isB0NRFvkdWWIaSk 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.