Yeni Umutlu tenisçiler madalyaya göz dikti

Yeni Umutlu tenisçiler madalyaya göz dikti

Uluslararası Tenis turnuvasına katılan Gebze Yeni Umut Okulları 11. sınıf öğrencileri Elif Tuana ve Rana Bozdağ ikinci tura yükselirken Gebze’ye madalya ile dönmeyi hedeflediler

yeni-umut-12.jpg

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Yeni Umut Okulları’nın öğrencileri Elif Tuana ve Rana Bozdağ, J5 Sozopol Santa Marina Junior Cup 2021 Tenis turnuvasında ikinci tura yükseldi.

Yeni Umut Okulları öğrencileri Bulgaristan’ın Sozopol kentinde devam eden J5 Sozopol Santa Marina Junior Cup 2021 tenis turnuvasında tek kızlar müsabakalarında rakiplerine kortu dar ederek ikinci tura yükseldiler.

21 ülkeden sporcuların katıldığı uluslararası J5 Sozopol Santa Marina Junior Cup 2021 ilk tur mücadelelerinde ülkemizi temsil eden Yeni Umut Okulları 11. Sınıf öğrencisi Elif Tuana ev sahibi Bulgar rakibini yenerek ikinci tura yükseldi.

Turnuvanın diğer yıldızı Yeni Umut Okulları 11. Sınıf öğrencisi Rana Bozdağ ise Fransız rakibine kortta hiç şans tanımayarak rahat bir karşılaşma sonrası ikinci tura yükseldi.

Hedef Madalya

İki Türk Kız tenisçinin başarıları Yeni Umut Okulları’nda büyük sevinç ile karşılanırken Elif Tuana’nın teknik sorumluları Hakan Cengiz ve Serkan Erkara ile Rana Bozdağ’ın teknik sorumlusu Murat Bozdağ yaptıkları açıklamada turnuvada iyi bir derece alarak Gebze’ye madalya ile dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.