Yeni umutlara yelken açtılar

Yeni umutlara yelken açtılar

Yeni Umut Okulları’nın hafta sonu gerçekleşen, yüzde 100’e varan burs imkanı sağlayan bursluluk sınavına 2 bini aşkın öğrenci katılıp yeni umutlara yelken açtı.

Yeni Umut Okulları’nda geleneksel hale gelen, her yıl düzenli olarak gerçekleşen bursluluk sınavının bir yenisi geçtiğimiz hafta sonu tekrarlandı. Sınav sonuçları, 20 Ocak Pazartesi gününden itibaren açıklanacak. 
BÜYÜK İLGİ
İlkokul üçüncü sınıftan 11’nci sınıfa kadar tüm kademelerden öğrencilerin katıldığı sınava ilgi çok yoğun oldu. 2 bini aşkın öğrenci iki gün boyunca süren sınavda yüzde 100’e varan burs imkânından faydalanmak için ter döktü. Öğrencilerin sınav heyecanına veliler de ortak oldu. Okul idaresi ve öğretmenlerinin dört dörtlük bir ev sahipliği sergilediği sınav sürecinde veliler okulu gezip okulun öğrencilere sağladıkları olanaklar hakkında detaylı bilgiler edindi. 
İMKANLARI ÖĞRENDİLER
Okulun fiziki yapısı, akademik çalışmaları, eğitim modeli ve öğrencilerin sahip oldukları imkânlara dair bilgilendirilen velilere yüzme dalı dâhil spor ile kültür sanat alanlarında dört farklı kurstan öğrencilerin ücretsiz yararlanabilecekleri anlatıldı.  
EĞİTİM EKİP İŞİDİR
Gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiren Yeni Umut Okulları Kurucu Temsilcisi İsmail Yaşar, sınava katılan öğrenciler ve velilere teşekkür etti. Yaşar eğitimde gelebilecekleri en iyi noktaya gelmek için çaba gösterdiklerini, velilere verdikleri sözlerin her zaman arkasında durduklarını, bölgede fark yaratan okul olarak anılmaktan gurur duyduklarını belirtti.  Eğitimin bir ekip işi ve bütünlüklü bir süreç olduğunu ifade eden Yaşar, okul kadrosuna bir kez daha özverili çalışmalarından ve emeklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.
(Haber Merkezi)gezdiler.jpgilgi-002.jpgsinif.jpgvelilerle.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.