Yeni Umut Okulları bursluluk sınavına hazırlanıyor

Yeni Umut Okulları bursluluk sınavına hazırlanıyor

Yeni Umut Okulları, 2022 yılında burslu okuma imkânını elde etmek isteyen öğrenciler için sınav başvurularını almaya başladı.

Yeni Umut Okulları burslu okumak isteyen öğrenciler için 12-13 Şubat tarihlerini bursluluk sınavları yapacak. Yapılacak sınavlarla ilgili olarak okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon pandemi ye rağmen oldukça başvuru alan okul bu yıl da 4.sınıftan 11.sınıfa kadarki kademelerde daha büyük katılım bekliyoruz. Hazırlıklarımızı pandemi koşullarına uygun bir şekilde yaparak buna bağlı olarak sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına son derece dikkat edilecek. Başvuran öğrencilerin HES kodu ile okula alınacak. Kapıdaki güvenlik görevlisinden okul bahçesi ve bina içinde tüm planlamalarını titizlikle yürüterek hem öğrencileri hem velileri karşılayacak.

 

“GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ”

Sınava öğrencisini getiren velileri de konferans salonlarında ağırlayarak eğitimdeki konumlarını, eğitime bakış açılarını, akademik ve sosyal çalışmalarını ve okullarının fiziki koşullarını, her zamanki gibi sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayacağız. Her kademede yüzde yüze varan burs imkânı ve yine her kademede alacağı dereceye göre çeşitli oranlarda burs hakkı kazanma şansı için her bölgede hummalı çalışma yürütüyoruz. Güçlü ve her zamanki iddialı eğitim personelimiz ile 12-13 Şubatta, bölgenin en iyi okulu olarak öğrencilerimizi uygun seanslarımızda aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bursluluk sınavları, titiz çalışma ve güven verici ortam gerektirir, biz yılların tecrübesi ile bu konuda çok iyiyiz ve bunu her yıl ispatlamış olmaktan ve katılımcılarımızdan güzel dönüşler almaktan gururluyuz” denildi.

Sınava  https://basvuruyeniumut.k12net.com/ linkten başvuru yapabileceği gibi 026 27212528 nolu telefon numarasından da başvuru yapabilecek.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.