Yeni Umut Milli Eğitim Müdürü’nü ağırladı

Yeni Umut Milli Eğitim Müdürü’nü ağırladı

Özel Yeni Umut Okulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile Şube Müdürü Şenol Pekgöz’ü ağırladı.

Özel Yeni Umut Okulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile Şube Müdürü Şenol Pekgöz’ü ağırladı. Yeni Umut Anadolu Lisesi öğrencilerinden Beyza Onat’ın şahsen yaptığı daveti kırmayan Şener ve Doğan eğitime verdikleri değeri bir kez daha gösterirken öğrencilerle sohbet gerçekleştirdi. 
EĞİTİMCİ GÖZÜYLE 
Doğan ve Pekgöz ziyaretlerinde Yeni Umut Okulları kurucusu İsmail Yaşar, Lise Müdürü Gülcan Yaşar, Ortaokul Müdürü Zehra Ceylan ile Anaokulu ve İlkokul Müdürü Ersin Tekin ile eğitime dair değerlendirmede bulunduktan sonra anaokulundan liseye kadar tüm kademeleri bir eğitimci gözüyle değerlendirdi. 
SINIFLARDA 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, Yeni Umut Okullarında sınıfları da dolaşarak öğretmenleri ve öğrencileri derslerinde gözlemledi, kendilerine Yeni Umut Okullarının kıymetlerinden söz etti.
TEŞEKKÜR ETTİLER 
Yeni Umut Okulları Kurucu Müdürü İsmail Yaşar ve Okul Müdürleri, Doğan ve Pekgöz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletip eğitimde birlikte hareket etmenin ve geleceğe insan yetiştirmenin önemini vurguladı.

(Haber Merkezi)derslikte.jpgsinifta.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.