Yeni Umut hentbolda il üçüncüsü oldu

Yeni Umut hentbolda il üçüncüsü oldu

Yeni Umut Anadolu Lisesi liselerarası erkek hentbol müsabakalarında Özel Bahçeşehir Koleji’ni 18-16 mağlup ederek il üçüncüsü oldu.

Yeni Umut Okulları sportif başarı ve derecelerine bir yenisini hentbolda ekledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası erkek hentbol müsabakalarının ilk turunda A Grubu’nda Gebze Anibal Anadolu Lisesi, Merkez Bankası Anadolu Lisesi ve Özel Adım MTAL ile eşleşen Yeni Umut Anadolu Lisesi, grubundan çıkarak ikinci tura kalmayı başardı. Bu turda ise rakipleri Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi ve Yarımca Anadolu Lisesi oldu. Yeni Umut Anadolu Lisesi turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçında Özel Bahçeşehir Koleji’ni çok çekişmeli geçen maçta 18-16 mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. 
ÖNCELİĞİMİZ KATILIM 
Yeni Umut Okulları Kurucu Müdürü İsmail Yaşar eğitim programlarında spor ve kültür sanatın önemli yer tuttuğuna değinip, “Bu tür etkinliklerde yer almak öğrencilerimizin özgüvenini ve derslerdeki başarısını arttırıyor. Sonuçtan önce katılımı ön planda tutuyoruz. Bununla birlikte edinilen her dereceden öğrencilerimizle birlikte gurur duyuyoruz. Tüm sporcu öğrencilerimizi ve onları hazırlayan hocalarını tebrik ederim” dedi. (Haber Merkezi)
mutlu.jpgkupa.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.