Yeni nesil atölyelerde  eğlenerek öğreniyorlar

Yeni nesil atölyelerde eğlenerek öğreniyorlar

Türkiye ve Azerbaycan’dan 9 öğretmenin katılımı ile gerçekleştirilen eTwinning projesinde öğrenciler yeni nesil atölyelerde eğlenerek öğreniyor. Atölye, Gebze’de 50’nci Yıl Chrysler İlkokulu’nda da kuruldu

atolye-1.jpg

Türkiye ve Azerbaycan’dan 9 öğretmenin katılımı ile gerçekleştirilen eTwinning projesinde öğrenciler farklı disiplinlerde, çeşitli etkinliklerle eğlenerek öğreniyorlar. Bu projede Ankara’dan Ali Bakla, Konya’dan Buse Aydın, Ordu’dan Elveda Ateş Çağlayan, Azerbaycan’dan Konul Mirzayeva, Çayırova’dan Merve Bayülgen Kılıç(Kurucu) ve Zeynep Kahrıman(Kurucu), Kütahya’dan Nilgün Dündar, Kadıköy’den Tuba Yaylak ve ilçemiz Gebze 50. Yıl Chrysler İlkokulu 2/B öğretmeni Volkan Kaymaz katılımcı olarak yer alıyor.

atolye-2.jpg

Öğrenciler; P4C(Çocuklarla Felsefe) atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Resfebe Atölyesi, Doğa Atölyesi, Matematik Atölyesi, Kodlama Atölyesi, Bilim Atölyesi, Müzik Atölyesi, Yaratıcı Yazma Atölyesi, Sanat Atölyesi ve STEM Atölyesi etkinliklerini eğlenerek gerçekleştiriyorlar. Proje hem Türkçe hem de İngilizce diliyle devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.