Yeni emniyet binasının çevresine ilk asfalt atıldı

Yeni emniyet binasının çevresine ilk asfalt atıldı

Yapımı tamamlanma aşamasında olan yeni Emniyet Müdürlüğü binasına bağlantı yollarının kaplama asfaltı bitti. Bayram sonrası ikinci asfalt da atılacak, otopark tamamlanacak.

D-130 Karayolu Yeni Gölcük Yolu üzerinde, Selçuklu mimarı tarzında yapılan 3, 4 ve 6 katlı olmak üzere 3 ayrı blok halinde inşa edilen yeni Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, iç avlu ve tören alanlarıyla birlikte toplam 50 bin metrekare üzerinde, 36 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni hizmet binasının 3 kilometre uzunluğundaki yan yolları ve 14 bin metrekarelik otoparkı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılıyor

2 KEZ ASFALTLANIYOR

Proje kapsamında 5 çevre yolunun yüzde 80’inin birinci kaplama asfaltı bitti. Otopark iç kısmının birinci kat asfalt çalışmasının da Kurban Bayramı’na kadar bitirilmesi bekleniyor. Aydınlatma çalışmaları devam ederken, bayram sonrası 2. kat asfalt serimi gerçekleştirilecek. D-130 Karayolu ana yol bağlantılarının yapılması ile Vezirçiftliği ve Karadenizliler Mahallesi sınırındaki Fakülte Caddesi’ne alternatif ulaşım bağlantısı olacak. Çalışmalar kapsamında 15 bin tona yakın asfalt serilmiş olacak. İşaretlemelerden sonra tüm çevre düzenleme işinin bitirilecek.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.