Yeni Elektrik İftarda buluşturdu!

Yeni Elektrik İftarda buluşturdu!

 Yeni Elektrik Üretim A.Ş. üst düzey yetkilileri, ve çalışanlarıyla birlikte İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, Çerkeşli Köyü Tepe Restoranda iftar...

 

Yeni Elektrik Üretim A.Ş. üst düzey yetkilileri, ve çalışanlarıyla birlikte İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, Çerkeşli Köyü Tepe Restoranda iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ülke elektriğinin %2 sini karşılayacağız

Yeni Elektrik AŞ yönetim Kurulu üyesi Serdar Bilgiç, Proje Direktörü İbrahim Anameriç, İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, Türk ve İtalyan üst düzey yöneticilerin de katıldığı iftar yemeğinde basın mensupları da ağırlandı.   Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bilgiç önemli açıklamalarda bulundu. İftar sonrası teşekkür konuşması yaparak, Türkiye’nin ihtiyacı olan elektrik enerjisinin %2’sini karşılayacak olan tesis, her yönüyle çevreci bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Doğalgazla elektriği üretiyoruz

Türkiye enerjisinin %2 sini karşılayacak bir güce sahip olduklarının altını çizen Serdar Bilgiç “temiz enerji olarak bilinen doğalgazla bu kadar büyük miktarda elektriği üreten bir kuruluşuz, Ülkemiz ve bölgemiz için önemli bir yere sahibiz. Test üretimi devam eden tesislerde önümüzdeki yıl itibariyle artık tam kapasite çalışacağız” dedi.

İMES OSB Başkanı Erboz “Santral çevreci bir kuruluş olduğu için bizde istedik”

 

İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz’da bölge için önemli bir yere sahip olduklarını belirterek “Yeni Elektrik Üretim AŞ’nin yüzde yüz çevreci olması ve bölge için bir enerji kaynağına ihtiyaç olması için bizim sahamızda kurulmasını bizler de istedik” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.