Yeni dönem 24 Eylül’de başlıyor

 Yeni dönem 24 Eylül’de başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Bilgievleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi 24 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Bilgievlerinden hizmet almak isteyen öğrenciler için kayıtlar 12 Eylül Çarşamba günü alınmaya başlanacak. Bilgievleri,  ücretsiz ve kaliteli eğitimi ile bu yıl da Kocaelili çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

BAŞVURU TARİHİ BELİRLENDİ

Bilgievleri’nde kayıt dönemi 12 Eylül Çarşamba günü başlayacak. Bilgievlerine kayıtlı olan öğrencilerin ders ve kulüp kaydı için başvuru yapması yeterli olacak. Bu yıl ilk kez Bilgievlerine kayıt yaptıracak olan öğrenciler ise velileri ile birlikte yanlarında öğrenci olduğuna dair herhangi bir belge ve nüfus cüzdanları ile ikamet adreslerine en yakın Bilgievine gelerek kayıt yaptırabilecek.

YIL BOYUNCA KAYIT ALACAK
Bilgievleri’nde başvurular yıl boyunca devam edecek olup, kontenjan sayısınca öğrenci eğitim ve öğretime dâhil olacak. Kontenjan dışında kalan öğrenciler, Bilgievlerinin kütüphane, bilişim, geziler, kulüpler ve tüm sosyal etkinliklerinden faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.