Yeni cazibe merkezi Derince

Yeni cazibe merkezi Derince

Belediye Derincespor’un son haftalardaki çıkışı ülkenin genelinde de dikkat çekiyor.

Takımdaki birçok futbolcu üst lig takımlarının radarlarına girerken kendi değerlerini de artırdı. Sarı lacivertli ekibin maçlarını üst lig takımlarının izleme ekiplerinin antrenörleri de yakın takibe almaya başladı. Devre arasında yönetimin bu konu ile ilgili nasıl bir yöntem izleyeceği merak ediliyor.

MESUT CAN TUNALI!

Geride bıraktığımız sezon Altay’ın futbolcusu olan ve bu sezon tüm hakları ile Belediye Derincespor’a imza atan Mesut Can Tunalı bu sezonun en dikkat çeken futbolcuları arasında yer aldı. 2001 doğumlu futbolcu 6 ve yer yer 8 numara pozisyonlarında bitmeyen bir enerji ile mücadele ediyor. Oyunun her iki yanını da oynayabilen Mesut Can 9 lig 2 de kupa maçında toplam 511 dakika sahada kaldı.

MELİH İNAN

Takımın bir diğer önemli ismi Melih İnan da sezon öncesinden bu yana takip edilen bir isim. Çankaya maçında sol dirseğinden talihsiz bir sakatlık geçiren Melih de özellikle son haftalarda hayli iştahlı ve dirençli bir kimlikle mücadele ediyor. Bu sezon 13 lig 2 de kupa maçında sahne alan 1999 doğumlu kanat forvet 2 de gole imza attı. Melih geçen sezon da 29 maçta 5 kez fileleri havalandırmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.