Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Para anlamında elinizin daha da güçlenmeye başlıyor. Yaptığınız işler...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Para anlamında elinizin daha da güçlenmeye başlıyor. Yaptığınız işler artık daha görünür bir hal almaya başlayacak. Maddi anlamda hedeflerinize ve isteklerinize kilitlenecek ve rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Planlı olmanız ve hedef belirlediğiniz takdirde doğru stratejilerle kazanca ulaşabileceksiniz. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de bu hafta dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdan iş çevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabilir. Bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ne yazık ki biraz acımasız olacak gibi… Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Psikolojik olarak zorlanacağınız, sağlık olarak da dikkat etmeniz gereken bir hafta. Kardeşleriniz, komşularınız ile birbirinize girmemeye dikkat edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.