Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayıplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yaşamdan beklentilerin düşmesi, depresyon,...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayıplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yaşamdan beklentilerin düşmesi, depresyon, hedef sapması gibi durumlar oluşabilir. Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası! Özellikle ikili ilişkiler ve özel hayatla ilgili kıskançlık durumları oluşabilir. Yalnız olanlar iş çevrenizden biri ile yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Yeni fikirler, düşünceler zihninizde uçuşabilir ve bunları not alın. Komşularınızı, kardeşlerinizi, yakın çevrenizdeki insanları bu dönem biraz fazla eleştirebilirsiniz. Eleştirinin dozunu ayarlamaya dikkat edin. Merkür geri harekette olduğundan dolayı iletişim karmaşası, bilgi karmaşası, bilginin yanlış kullanılması, iletişim araçlarında bozulmalar, aksaklıklar söz konusu olabilir. Eskiden yarım bıraktığınız eğitimleri tamamlamak üzere kolları sıvayabilirsiniz. Fakat bu dönem bir eğitime başlarsanız yarım kalabilir, vazgeçebilirsiniz.

Yeni fırsatlar, anlaşmalar, sözleşmeler gündemde olacaktır. Ama bana sorarsanız her türlü yazılı anlaşmanız 7 Eylül’den sonraki bir zamanı bırakmanıza fayda var. Bazılarınız kardeşlerinizle beraber ortak bir takım işlere girişebilirsiniz. Fakat yine de bu gibi işleri 7 Eylül’den sonraya bırakmakta fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.