Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın hayatınızda odaklanacağı konular...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın hayatınızda odaklanacağı konular krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır.

Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz. Belki de bu krediyi kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz. Size beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz. Tutulma belki sponsorluk görüşmeleri yapıyorsanız sizi mutlu edecek bir konu karşınıza çıkarabilir, burs bulabilirsiniz. Eğer ki ortaklı bir iş yapıyorsanız gelirlerinizde artışlarda bekleyebilirsiniz ortağınız sayesinde. Evli iseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partneriniz iş ve maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Bu hafta yaşamınızı güzelleştirmek veya kendinizi güzelleştirmek adına girişimlerde bulunmak için harika bir hafta. Eğer yalnız iseniz sizden mesafe olarak uzakta olan bir ile romantik yakınlaşmalarınız olabilir. Kişisel hobilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bu hafta sizin için sanatsal aktivitelerde başarı haftasına dönüşebilir. Bu konularda eğitime başlayabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile yanınıza uzun süre çalışabilecek bir yardımcı alabilir, uzun soluklu çalışabileceğiniz bir müşteri bağlantısı kurabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız ve yükleriniz artıyor bu hafta! Fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. İş ortamınızı ve mali durumunuzu revize etmek, bir takım sorumluluklar almak, iş yatırımları yapmak için de ideal bir hafta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.