Yengeç Burcu 2017 Genel

Yengeç Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuAŞK ŞANSLA GELİYOR.Evliysen Ocak ayında ilişkini gözden geçireceksin. Eğriyle doğruyu ayırt etmek, bunları sakin sakin konuşmak...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞK ŞANSLA GELİYOR.

Evliysen Ocak ayında ilişkini gözden geçireceksin. Eğriyle doğruyu ayırt etmek, bunları sakin sakin konuşmak “IN”, ayrılmak, öfke krizleri geçirmek “ OUT”. Evren seni olgunlaşmaya ve büyümeye davet ediyor. Ergen triplerini bırakman gerekecek. Dolunay burcunda doğuyorsa bunun bir anlamı var. Kendine acımaktan vazgeç. Düş perisi Neptün seni destekliyor.

Şubat evlilik için uygun ayın, istiyorsan tabii! “Benim hayatımda kimse yok” diyorsan Ağustosdan itibaren göz kamaştıracaksın. İlgili ve şefkatli birini seçebilirsin. Fakat dikkat et sorunlarını anlatıp onu uzaklaştırma! “Dünya’da yeterince sorun var, bir fazlasını istemem” diye düşünen yeterince insan var. 

Aşkta favori tarihin Kasım. Daha çok var diyorsan sana öyle geliyor. Günler göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor. Ve senin 2017’de biraz daha olgunlaşman gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda yalnızlığının nedeni çocuksu ve subjektif tepkilerindi. Değiştin mi?

7 Kasım’dan itibaren ruh eşine rastlayacaksın.  O seni her halinle sevecek mi? Hayır! Derinlerindeki şefkatli yanını sevecek. Kusurlarını her zaman görecek ve değiştirmeyecek. Senin kendi kendine değişmeni bekleyecek. Kendini iyi tanırsan 10 Ekimden, 8 Kasım 2018’e kadar aşkta şanslısın, değerlendirebilirsin. “Ben her şeyi başkalarından beklerim asla adım atmam ve anlaşılmayı beklerim” diyorsan üzgünüm ama daha çok beklersin. 

Jüpiter Akrep burcuna girdiğinde aşkta en şanslı dönemin başlayacak evet. Ama bu şansın bir koşulu var. Çaba göstermek. Aksi halde hayatın geçip gitmesine izin verirsin. 

18 Kasım 2017’de doğan yeniay aşkta yenilik yapman için bir fırsat. Üstelik etkisi 13 Kasımda başlayacak. Yeni biri kadar yeni fikirlere ve bakış açısına ihtiyacın var. Partnerinin bakış açısından gör kendini mesela. Ya da hiç sevmediğin birinin sana aşkını kazanmak için yalvardığını düşle. Birçok duyguya gir –çık anlamaya çalış. Kazanacakların ömre bedel olacak.

PARAYLA SAADET

Evet 2016 verimsiz geçti ama herkes için verimsizdi. Sırf sen değilsin. Artık ağlamak değil, önüne bakmak sana yakışan. 

11 Şubat'ta Ay tutulacak. Yengeçsin Ay’ın tüm hareketlerinden istemesen de etkileniyorsun. Bir de söz konusu tutulmaysa, çok gergin oluyorsun.  Eğer çalışıyorsan ve işini beğenmiyorsan al sana fırsat. “Küçülmeye gidiyoruz üzgünüz” diyebilirler. “Ben bu işe daha fazla katlanamayacağım” diyebilirsin. Veda zamanını anlatır dolunaylar. Benim bir öngörüm var. Bu veda” işsizliğe veda” olabilir. İşsizsen Ay tutulmasını iyi değerlendir. 

20 Temmuz-5 Eylül arasında aşırı harcayacaksın. Yapma. Sonra kendini güvende hissetmez ağlarsın.

23 Temmuzda yeni bir gelir kazanmak için yeniden fırsat bulacaksın. İyi bir fırsat kesinlikle değerlendir. 18-28 Temmuz arasında kararını vermiş ol. Kararsız kaldıysan üzülme. Daha iyisi yolda.

21 Ağustos’da Güneş tutulacak ve adeta gökten tepene para yağacak. Bu şansı 100 yıl yaşasan bulamazsın. Mutlaka değerlendir. 31 Ocak 2018’de yeniden işsizlik ve aşsızlık krizine gireceksin. Birikimlerini koru. 

Temmuz 2018’de kendini yenileyeceksin, Ağustos 2018’de mali kaynaklarını! 

21 Ocak 2019’da son krizini yaşayacaksın. Ve tüm bunlar seni hem zenginleştirecek hem olgunlaştıracak. 

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Kadersel döngünü iyi anla ve başkalarının sana yardım etmesini bekleme, önce kendine yardım et. 2017 en iyi yıllarından biri iyi değerlendir. 

-Ağustos da Güneş tutulmasıyla gelen zenginliğini har vurup harman savurma!

-Jüpiter Ekim’de aşk alanına geçecek. Sevgiye doyacaksın. 12 yılda 1 kez gelen bu şansı kaçırma.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus​

www.sukarakus.com

 

 

 

“Kaynak : Trendus”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.