YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Bu hafta sizler için oldukça önem taşıyor. Ailenizin kariyerinizle ilgili beklentileri bazı sert söylemlere sebebiyet verebilir. Bu anlamda onların beklentilerini...

Bu hafta sizler için oldukça önem taşıyor. Ailenizin kariyerinizle ilgili beklentileri bazı sert söylemlere sebebiyet verebilir. Bu anlamda onların beklentilerini karşılamanız pek mümkün değil fakat şunu da unutmayın, her zaman aileniz size destek veremez. Artık kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmeli ve kendinize göre bir yön belirlemelisiniz. Ailenizden ve partnerinizden bu aralar gördüğünüz baskı ve sıkıntılardan biraz uzaklaşarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Partnerinizden beklentilerinizi ona baskı yaparak dile getirmemeli, ılımlı bir yol çizerek ilerlemelisiniz.

Hafta ortasından itibaren toparlayıcı etkiler gündemde olacak. Sevildiğinizi hissedebileceğiniz özel bir dönem yaşayabilirsiniz. İşte bu günlerde partnerinizden beklentilerinizi daha rahat konuşabilirsiniz. Her şey için uygun bir zaman dilimi mevcuttur. Siz sadece bekleyin. Bekâr Yengeçler ise özel tanışmalar ve romantik hayallerin gerçekleşebileceği anlar yaşayabilirler. 11 Ocak'tan itibaren Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle kendinizi ilişkiler yönünden direkt olarak ortaya koyabileceksiniz. Ortaklık ve danışmanlık içeren projeleriniz için teklifler alabilir, kariyer beklentilerinize bu anlamda bir yön verebilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Başkalarının güç bulduğu şeyleri yapmak yetenek, insanların imkânsız gördüğü şeyleri yapmak dehadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.