YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Haftanın ilk günleri aileniz, eviniz ve yuvanızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Ebeveynlerinizden beklentilerinizin fazla olduğunu düşünebilir ve...

Haftanın ilk günleri aileniz, eviniz ve yuvanızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Ebeveynlerinizden beklentilerinizin fazla olduğunu düşünebilir ve bununla ilgili sonuçlanmalar yaşamak isteyebilirsiniz. Hayatınız içinde süregelen finansal problemleriniz varsa ailenizin yardımı bu dönemde sizin olmayabilir. Finansal planlarınızı bu duruma göre yapmalısınız. İlişkilerde baskıya ve manipülasyona dikkat etmelisiniz.

Sağlığınızla hafta boyunca yakından ilgilenmenizi gerektirecek bazı sorunlar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren aşkta önemli fırsatlar ve romantik yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta geçmiş aşkların aniden sürpriz bir şekilde gündeme gelmesiyle var olan ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz.

İlişkisi olanlar için geçmişten gelen konuların kıskançlık krizi oluşturmasına izin vermemelisiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde de sizi yoran ve anlaşılmadığınızı düşündüğünüz bazı olaylar deneyimleyebilirsiniz. Aşk hayatınızı bir süre onlardan gizlemek isteyebilirsiniz.

 

Haftanın Mottosu:

Kim başkalarını yenmek istiyorsa önce kendini yenmelidir. Kim başkaları hakkında hüküm vermek istiyorsa önce kendi hakkında hüküm vermelidir. Kim başkasını tanımak istiyorsa önce kendini tanımalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.