YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Geçmişten gelen bazı aşklarınız size kafa karışıklığı yaratacak olsa da; artık samimiyetten uzak, net olmayan ilişkilerinizi ve bugüne kadar bir türlü...

Geçmişten gelen bazı aşklarınız size kafa karışıklığı yaratacak olsa da; artık samimiyetten uzak, net olmayan ilişkilerinizi ve bugüne kadar bir türlü bitiremediğiniz konulara son vermeyi isteyeceksiniz. Hızlı ilişkiler yaşamak isteyebilir, ya da hızla ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Sosyal çevreniz değişebilir ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Bu hafta özellikle 13 Kasım civarında bazı yanlış anlaşılmalar ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Anlatmak istediklerinizi açık bir dille ifade etmelisiniz.14-15 Kasım tarihlerinde aileniz ve evinizle ilgili önemli gelişmelerde başrol oynamak durumunda kalabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve babanızın hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar almanız gerekebilir.

Ruhunuza iyi gelebilecek konu ve olayları araştırmanız sizleri kişisel gelişiminiz üzerine daha bilinçli bir hale getirecektir. Anne ve Babanızla olan ilişkilerinizde önemli aşamalar kaydederken ses tonunuzu iyi yönetmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde veya aile hayatınızda duygusal iniş ve çıkışlara dikkat etmenizde fayda var.

Haftanın Mottosu:

“Siz kendinizi zorladığınızda, hayat sizin için son derece kolaylaşacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.