YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

YENGEÇ 21 Haziran - 22 Temmuz

Haftaya ruhsal anlamda kendinizi çok iyi hissederek ve motivasyonunuz yüksek başlayacaksınız. Özellikle kendinizi spritüal anlamda geliştirebileceğiniz...

Haftaya ruhsal anlamda kendinizi çok iyi hissederek ve motivasyonunuz yüksek başlayacaksınız. Özellikle kendinizi spritüal anlamda geliştirebileceğiniz özel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgili önemli bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Pozitifi yönünüzü yükselttiğinizde çevrenizde insanlar ışığınızı hemen fark edebilecek. Dostlarınıza yardımcı olmanız gereken konular gündeminizde olabilir.

10 Ekim Jüpiter’in Akrep burcuna geçiş yapmasıyla derin bir nefes alacaksınız. Bir yıllık bu transit sizleri aşk ve ilişkilerinizden yana oldukça mesut edecek. Alacağınız romantik teklifler ve yeni tanışmalar kalbinizi ısıtan cinsten olabilir. Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

15 Ekim civarında aileniz ve eviniz ile ilgili konularda çözmek istediğiniz problemlerin üstesinden daha rahat geliyor olacaksınız. Hafta boyunca Mars’ın sert açısıyla yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim tarzınıza dikkat etmelisiniz. Pasif agresyon içeren tavırlardan uzak durun. Dengeyi korumak adına ses çıkartmayan taraf olurken birikmiş ve kontrol edilememiş bir öfke kendinize yaratmamalısınız.

Haftanın mottosu:

Başkalarıyla olan rekabetimizde kazanmaya çalışmamız gerektiğine inanırsak, yorucu bir planlamaya da ihtiyacımız olduğuna inanırız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.