Yemeyenin Malını Yerler! GÖZÜNÜZ DOYSUN!

Yemeyenin Malını Yerler! GÖZÜNÜZ DOYSUN!

2014 yılında Sultanorhanspor yöneticilerinin katkı ve girişimleriyle Gebze Metin Oktay stadının yanına yapılan yaklaşık 40 kişilik kulüp tesisinin yeniden el değiştireceği gündeme geldi.

2014 yılında dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve yerel idarecilerinin de katılımıyla görkemli  bir açılışla faaliyete giren Sultanorhanspor tesislerinde aktif spor organizasyonları ve konaklama yapılmadığı için sezon başında müftülüğe devredileceği gündeme gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tesislerin spor dışında farklı bir organizasyonda kullanılması noktasında çalışma yapmayı planladığı ve önümüzdeki günlerde tesisleri incelemeye gelecekleri öğrenildi. 
Bilindiği gibi Medical Park Hastanesinin karşısında Gebzespor’un kullandığı ve önemli gelir elde ettiği otoparkı 2014 yılında Büyükşehir, Gebzespor’un elinden almıştı. 
O otoparkın gelirleri bugün dolaylı yollardan Kocaelispor’un kasasına giderken Gebzespor neredeyse her dönem maddi sıkıntılar yaşıyor. 
Ciddi bir şekilde futbol sahası eksikliği yaşayan tesislerin neredeyse olmadığı Gebze’de Sultanorhanspor tesislerinin spor dışında başka bir kurumun hizmetine verilmesi skandal olur. Sultanorhanspor tesisleri Gebze gençliğinin hizmetine sunulmalıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.