YELKENLER FORA

YELKENLER FORA

 İzmit Yelken Kulübü Sporcuları 22-27 Ocak tarihlerinde Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yapılan Kış Kupası yarışlarına katıldı. Sporcular...

 

İzmit Yelken Kulübü Sporcuları 22-27 Ocak tarihlerinde Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yapılan Kış Kupası yarışlarına katıldı. Sporcular Özge Kodal, Duru Demirdalmış, Defne Mecidiye, Nehir Kanlı, Caner Er, Doğa Demirdalmış, Demir Özbal, Görkem Ata Er, Caner Aracı, Mehmet Ali Özşen, Cemal Aracı ve Metehan Olgun yarışamaya katılarak ilimizi Fethiye’de temsil etti.

 

 

MORAL BOZUKLUĞU YOK

 

Derece alamayan sporcular gayretleri ve çabalarından ötürü göğsümüzü kabarttı. Antrenörler Mehmet Ali Özsen ve Cemal Aracı sporculara moral bozmamalarını ve Çayırova’da yapılacak olan il yarışlarına konsantre olmalarını söyledi. Pamukkale firması Muğla yarışında kulübe sponsor oldu. Sporcuların gidiş-dönüş yol biletlerini karşıladı. Bu güzel jestinden dolayı Kulüp Başkanı Güven Bozdağ, firmaya teşekkürlerini sundu.

 

Izmit Yelken kulubü 17-18 Mart tarihinde yapılacak Şişecam İl yarışlarınada katılacak.herhangi bir değişiklik olmaz ise yarışmalara şu şekilde katılm bekleniyor.

 

Antrenör

 

1- Mehmet Ali Özşen

 

2- Cemal Aracı

 

Optimist

 

1-Duru Demirdalmış

 

2-Özge Kodal

 

3-Nehir Kanlı

 

4-Defne Mecidiye

 

5-Demir Özbal

 

6-Can Er

 

7-Barbaros Binbay

 

8-Mert Öğün

 

9-Ege Sönmez

 

Laser

 

1-Hakan Ergün

 

2-Mert Tuzcu

 

3-Efe Özbal

 

4-Efe Kaan Çobanlar

 

5-Doğa Demirdalmış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.