Yeğenini vuran amca yakalandı

Yeğenini vuran amca yakalandı

İzmit Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda, aralarında çıkan tartışma sonucu öz yeğenini silahla vurup olay yerinden kaçan amca, üzerinde 2 tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit Sanayi Mahallesi Melodi Sokak üzerinde bulunan bir mobilya imalathanesinde meydana gelen olayda, amca Hikmet D. ile öz yeğeni oluğu öğrenilen Yunus D. arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Amca ile yeğen arasında çıkan sözlü tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, Hikmet D,  üzerinde bulunan silahı çıkartarak yeğeni Yunus D.'ye ateş etti. Bacağına isabet eden mermilerle Yunus D. kanlar içinde kalırken amca Hikmet D. ise olay yerinden kaçtı.

 

2 TABANCA ÇIKTI

Olay sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Yunus D. burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri iş yerinde incelemelerde bulunurken Hikmet D.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olaydan yaklaşık yarım saat sonra, olayı gerçekleştiren amca Başiskele’de polis ekipleri tarafından yakalandı.  Zanlının üzerinde 2  tabanca  çıktı.

 

anca-2.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.