YAZIK DEĞİL Mİ BU GENÇLERE?

YAZIK DEĞİL Mİ BU GENÇLERE?

Serhatspor’da Skandal!Çayırova Serhatspor U-15 takımı, başında idareci ve antrenör olmadan Beylikbağıspor maçına çıktı. Bu olay spor camiasında...

Serhatspor’da Skandal!

Çayırova Serhatspor U-15 takımı, başında idareci ve antrenör olmadan Beylikbağıspor maçına çıktı. Bu olay spor camiasında büyük tepki gördü.

TAKIMI 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK YÖNETTİ!

Artık mahalle maçlarında bile bir takımın başında sorumluları varken Çayırova Serhatspor yönetimi U-15 takımını sorumlu bir idareci ve antrenör olmadan Beylikbağı’na resmi maça göndererek daha ligin başlarında büyük bir fiyaskoya imza attı. 

Çayırova Belediyesi’nin göndermiş olduğu araca binerek kendi başlarına Beylikbağı’na giden Serhatspor’u bu maçta 15 yaşındaki takım kaptanları yönetti. Kadroyu kuran, oyun değişikliğini yapan 15 yaşındaki futbolcu adayı, sahipsizliğe önderlik etmeye çalışsa da ortaya skandal gibi bir görüntü çıktı. Sahipsiz Serhatspor güçlü rakibi Beylikbağıspor’a 17-0 yenilerek sahayı buruk terk etti.

 

BELEDİYE ANTRENÖR MAAŞI VERMİYOR MU?

 

Beysefa Düğün başkanlığında yönetilen Serhatspor bilindiği gibi bu sezon 1.Amatör küme de şampiyonluk hedefliyor.

Takımın başına Ergun Çoban’ı getiren bölgenin iyi futbolcularıyla prensipte anlaşmaya varan Serhatspor A takıma bu kadar önem verirken genç futbolcularını sahipsiz bırakması spor camiasında tepkilere neden oldu.

Bilindiği üzere Çayırova Belediyesi’nin ilçe amatör kulüplerde görev yapan antrenörlerin maaşlarını ödemesine rağmen Serhatspor’un hocasız maça çıkması futbol skandalı olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.