Yaz Ligi heyecanı devam etti

Yaz Ligi heyecanı devam etti

Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yaz Ligi Basketbol maçlarında büyük çekişmeler yaşanıyor. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçlarda kıyasıya bir mücadeleler sergileniyor.

Geçen hafta oynanan maçlar ile start alan Yaz Ligi basketbol maçlarında önceki gün oynan dört karşılaşma ile heyecan devam etti. Günün ilk maçında U-12 Yıldız kızlar kategorisinde karşı karşıya gelen Kocaeli Zirve Spor Kulübü ile Kocaeli Basket arasındaki çekişmeli maçı 23-21 kazanan Kocaeli Zirve Spor Kulübü oldu. U-12 Yıldız Erkek mücadelesinde Kocaeli Gelişim A takımı ile 23 Nisan arasındaki mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın sonunda 40-27 maçı kazanan Kocaeli Gelişim A Takımı oldu.

 

ORTAYA FARKLI SKORLAR ÇIKTI

Atatürk Spor Salonu’nda Yaz Ligi maçları heyecanı yaşandı. U-16 Erkekler kategorisinde oynanan maçta Kocaeli Gelişim ile Hanibal karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Hanibal salondan 41-86’lık skorla galibiyetle ayrılmayı başardı. Günün ikinci maçında ise İzmit DSİ, İzmit Akademi’yi 39-76 yenerek salonda farklı galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu iki maçta da ortaya farklı skorlar çıktı.

 

VELİLERİN DE BÜYÜK İLGİSİ OLDU

Günün son maçında ise Özel Seymen ile 23 Nisan takımları kozlarını paylaştı 23 Nisan rakibini 26-61 yendi ve salondan galibiyetle ayrılmayı başardı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalara velilerin de büyük ilgisi oldu. Veliler sporcuları yalnız bırakmayarak onlara da destek oldu. Yaz Ligi birçok kategoride oynanacak olan maçlarla Cuma gününe kadar Atatürk Spor Salonu’nda oynanmaya devam edecek.

 

basket-(3).jpg

 

basket-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.